top of page

Te leuk om te laten schieten...

Bijgewerkt op: 10 jul. 2022Naast onze 5-daagse opleiding voor echte durfals, bieden wij nu ook de mogelijkheid om:

> Via het gratis WEBINAR al je vragen te stellen over drijfveren +het aanbod van 5 VOOR IMPACT en te bespreken wat jou weerhoudt om je persoonlijke impact op het werk en thuis te vergroten.

Datum: 19 september 19.30 - 20.20 uur.

> Via de gratis INSPIRATIEBIJEENKOMST te ervaren wat drijfveren zijn en waar jij jezelf saboteert. En natuurlijk wat je hieraan kunt veranderen.

Kom naar de inspiratiebijeenkomst : "Van Inzicht naar Impact!”

Datum: 14 november 14.00- 16.00 uur.

> Via de WORKSHOP jezelf beter te leren kennen aan de hand van jouw eerste drijfveren. Je ontdekt of jij op dit moment op je huidige werkplek de ruimte ervaart om je grootste drijfveren in te kunnen zetten en gaat op zoek naar welke zaken jou daarin belemmeren.

> Via de MASTERCLASS inzicht te krijgen in je volledige drijfveerprofiel. Je ontdekt je potentieel en ziet je valkuilen onder ogen, waardoor je gerichte acties kunt bedenken om jouw leven te veranderen. Je impact op je werk wordt groter en je ervaart meer rust en balans in je leven. Je kunt drie jaar lang gebruik maken van de opgedane inzichten en feedback blijven vragen aan collega's.

> Via een incompany MAATWERKTRAJECT aan de slag te gaan met de opgave binnen jouw team. Breng de BOEL op orde; wat wil het team Behouden, Ontwikkelen, waarin Excelleren en wat loslaten.


Aanmelden kan hier: https://www.5voorimpact.nl/meld-je-aan


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page