top of page

Practice what you preach

“Practice what you preach.” Hieruit is 5 Voor Impact ontstaan.

Leer je beter samenwerken als je uitgaat van de drijfveren van collega’s en die van jezelf? Voor ons is het antwoord ‘most definitely’ JA.


Wij coachen en begeleiden teams en individuen vanuit de kennis van drijfveren en vanuit onze eigen ervaring. Wij hebben zelf ervaren wat het effect ervan is op de samenwerking in ons eigen team.

Wij weten waar we over praten, doordat we naast het begeleiden van teams ook steeds zelf met dit proces bezig zijn binnen ons 5 Voor Impact- team.
Wij zijn onafhankelijke, gedreven en zeer verschillende mensen en zetten alle drijfveren in om als sterk team te kunnen functioneren:


Vanuit BRUIN het elkaar echt ontmoeten; wat brengt jou in beweging of doet je afhaken?


Vanuit GRIJS het volgen van onze intuïtie en de check ‘past dit bij mij?’ En wat als dit nu niet zo is?


Vanuit PAARS het echte commitment en de loyaliteit aan elkaar; is het veilig? Wat zorgt er dan voor die veiligheid?


Vanuit GROEN het open, eerlijke gesprek voeren en oprecht luisteren naar wat de ander nodig heeft. En wat als dat iets anders is dan wat ik nodig heb?


Vanuit GEEL het verbinden van al onze kennis en inzichten; samen weet je meer. Maar betekent dat dan dat ik alleen misschien dom ben?


Vanuit BLAUW het helder vormgeven van het samenwerkproces; wat is onze planning, wat zijn de afspraken en daar houden we ons aan? En wat als we dat niet doen?


Vanuit ORANJE het gezamenlijke hogere doel nastreven. Maar wat als ik alleen de beste wil zijn?


Vanuit ROOD al je twijfels opzij zetten en het gewoon doen met elkaar. Ook als het misschien te snel of te langzaam gaat?


Door bewust aandacht te geven aan alle drijfveren ervaren we onze persoonlijke kracht, maar nog veel meer wat die betekent binnen het geheel. Het geheel is meer dan de som der delen. Als er ruimte wordt gemaakt voor iedereen, vergroot dit de persoonlijke en de gezamenlijke impact!


Meld je direct aan voor voor een mooie onderdeel in ons aanbod: https://www.5voorimpact.nl/meld-je-aan


13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page