top of page

Over ons

Ons doel is om JOUW persoonlijk en zakelijk geluk te vergroten door jouw potentieel zichtbaar te maken en te ontwikkelen. Wij doen dat door gebruik te maken van ME+U; een platform dat jouw persoonlijke drijfveren in beeld brengt. Binnen het platform kun je drie jaar lang werken aan je persoonlijke groei en feedback vragen aan de mensen om je heen.

 

Naast kennis van en inzicht in de drijfveren, komen ook de valkuilen van en afkeren op de drijfveren aan bod. Het eerlijke verhaal is, dat je om je kracht volledig in te kunnen zetten, ook kennis neemt van en onderzoek doet naar je afkeren. In dat bewustwordingsproces ligt je groei. 

 

Op vijf unieke locaties zorgen vier inspirerende coaches voor een onvergetelijke ervaring! High five!

logo 5 v i (1).png

De kracht van 5 VOOR IMPACT is de verscheidenheid aan coachstijlen en ervaring binnen ons team, dat vastbesloten is jou te helpen slagen. We zijn toegewijd aan het bieden van ondersteuning en begeleiding op maat aan elk van onze deelnemers. Lees meer over onze teamleden via hun verhalen hieronder. Als je een kennismakingsgesprek wilt plannen, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Wie zijn wij?

Esmeralda Zegers

Esmeralda Zegers

SMART*ESS

Teamontwikkeling en coaching

0644885397

Mijn motto: "Together we do better!" Ik geloof in mogelijkheden en samen kun je alles aan. 

Als je je eigen drijfveren kent en die van de ander op waarde schat, kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en tegelijk aan de gezamenlijke ambitie.

Je groeit persoonlijk, je ervaart meer voldoening in je werk en kunt met veel meer plezier samenwerken met je collega's. Ik adviseer, coach en begeleid met humor vanuit een open, directe houding.  

Ronald Voorhorst

Ronald Voorhorst

Ik ben VOOR

0645566742

Mijn motto is: "Als je zelf goed in je vel zit en weet wat je wilt, kun je elke dag een beetje beter worden!"

 

Ik coach mensen en organisaties vanuit de principes van ik-ben-VOOR.

Ik-ben-VOOR is een prikkelende uitspraak die uitnodigt om in beweging te komen. De principes: vooruitstrevend, ondernemend, openminded en reflecterend.

Mark ter Horst

Mark ter Horst

Mark ter Horst Coaching en Ontwikkeling

0641461161

Mijn motto is: "Het mooiste dat je kunt zijn is jezelf!"

Ik help mensen om spontaan, zelfbewust en in relatie met zichzelf en anderen succesvol te zijn in werk en leven. Dat begint bij mij met goed luisteren en kijken, de juiste vragen stellen en jou het stuur in handen geven om koers te zetten naar jouw doel.

Saskia Tegels

Saskia Tegels

Enlace Creatief Leiderschap

0642468130

Mijn focus in coaching ligt op culturele diversiteit, via creativiteit en met aandacht voor de hoogsensitieveling. Heel dicht bij mezelf.

 

Eén van de mooiste uitdagingen in het leven vind ik het continu verdiepen en verbreden van je eigen manier van kijken naar de wereld. 

 

Als coach sta ik vooral voor het weer kunnen omarmen van je eigen leiderschap. Dat kan op een creatieve, praktische manier, met het vergroten van je kennis over jezelf en de ander.

bottom of page